Reparation & Underhåll

Reparation av Kapell

Blåste kapellet sönder i stormen? Eller håller inte sömmarna lika länge som resten av ditt kapell? Lugn! Vi hjälper dig.


 

Det är inte allt för ovanligt att tråden i lite äldre kapell inte håller lika länge som övriga kapellet och det börjar spricka upp. Om man är lite uppmärksam är det billigare att be sin kapellmakare bättra på sömmarna innan det börjar spricka vidare. Arbetstiden för reparationen är mycket mindre då kapellet fortfarande sitter ihop och har sin form.

 

 

 

Kapelltvätt


Vi tvättar kapell med skonsamt medel, mjuka borstar och mycket vatten.

Vi använder EJ klor eller andra starka kemikalier, anledningen till det är att även om kapellen kan bli något renare så är det mycket skonsammare för väven och framförallt tråden utan.

Vi har sett allt för många kapell som ramlat isär i sömmarna efter väldigt i övrigt rena tvättresultat och har därför tagit beslutat att enbart använda oss utav skonsamma tvättprocedurer.

 

Segelservice


 

Vi kan själva göra reparationer och lättare arbeten t.ex UV-skydd på segel tillhörande båtar upp till ca 30 fot.

 

Behöver du hjälp med större segel eller kanske vill ha hjälp att plocka av eller på alla segel och kapell på vår och höst. Vi erbjuder helårsservice inkl översyn av både kapell och segel, förvaring och på/av montering. 

Prata med oss för mer information. 

 

Byte av Kapellfönster eller blixtlås


 

Byte mindre kapellruta 700kr/st

Byte större kapellruta 1200kr/st

Byte av blixtlås ca 800kr/st

 

Att kunna se ut genom sin sprayhood eller sitt kapell är inte bara snyggt utan kan vara en ren säkerhetsfråga då man ofta har ganska skymt sikt och behöver alla genomskinliga rutor som kan tillgås. Tyvärr hållar fönstervinylen inte riktigt lika bra som kapellväv generellt och man kan därför beöva räkna med att byta ut rutorna nån gång under kapellets livslängd.

Priser för tvätt


Priser för tvätt inkluderar impregnering när det bör utföras.

1-4 kvm:  1700 kr

5-14 kvm: 1950 kr

15kvm och större: 1950 kr plus 150 kr per extra kvm.

08-99 27 88


info@stockholmskapell.se

© Copyright 2019 Stockholms Kapell & Marin. All Rights Reserved